موضوعات مطالب
آرشيو مطالب
صفحه ها
آمار و امكانات
درباره وبلاگ

علیرضا آیت اللهی متولد 1324 یزد ، و ساکن تهران از 1344 ، غالب مطالعات عدیده دوره های دکتری خود در فرانسه را نیز نظر به دین مبین اسلام انجام داده است ؛ و پس از تدریس بعضی دروس اسلامی در بعضی از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ایران ، مطالعات رسمی قرآنی ( در امور اقتصادی و برنامه ریزی اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی ) خود را از 1373 و به خصوص از 1384 عمق و گسترش بیشتری بخشیده است ؛ که برخی از نتایج آنها در یک سایت خاصٌ قرآنی بنام مقتبس آمده است . پژوهشگر قرآنی این وبلاگ ازلااقل هفت پشت شناخته شده ی پدری خود، و نیز اجداد مادریش ، از همه سو روحانی زاده است ؛ و خود نیز در نوجوانی به مطالعاتی حوزوی اشتغال یافته است؛ قریب به 55 سال است که هرسال یک یا دومرتبه قرآن کریم را ختم کرده است ، و در تقریب به نیمی از آنها ترجمه فارسی شان را نیز کاملا" و با دقت تام و تمام خوانده است . با اینهمه خود را محقق مبرز ، صاحبنظر و دارای دکترین قرآنی نمی داند ؛ بلکه مطالعه گری است مشتاق که سعی به خدمت ممکن در این حوزه مقدس را دارد قربتا" الی الله ؛ و انشاء الله تبارک و تعالی . Ali - reza Ayatollahi
پیوندها
سایر امکانات
پيامبر صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
چگونه حسینی باشیم ؟ ...


فلسفه اسلامی ، حکمت حسینی (2)


چگونه حسینی باشیم ؟ ...


امام حسین را قبول داریم و پیروی می کنیم یا اینکه می خواهیم بنام او به « دل » مان برسیم ؟! . بیائیم حسینی باشیم و حقیقتا" از حسین پیروی کنیم . 

در واقعه کربلا می بینیم که در چه شرایطی امام (ع) نه تنها تنگ نظری نمی کرد ، عصبانی نمی شد ، به زمین و زمان دشنام نمی داد و شکوه گزاری نمی کرد ؛ بلکه خدا را شکر می گفت :

شکرا" لله 

چگونه با این خصائل اخلاقی ادعای پیروی از امام را داریم ؟ یا حتی برخی از ما خود را از فرزندان امام میشمریم ؟ .صحٌت شجرة النسبِ ما وقتی آشکار می شود که اخلاق حسینی داشته باشیم ؛ نبی زادگی از اخلاق مشخص می شود نه از عنوان سیٌد و سیٌده ...

آیا امام حسین را قبول داریم و از وی پیروی می کنیم یا اینکه خدای نا خواسته ؟ ....

اگر وی را قبول داریم با وی بیعت کرده می گوئیم :

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ( و مثلا" در هر حال به پیروی از وی انجام وظیفه می کنیم ، تحرٌک به خرج می دهیم ، توکٌل می کنیم ، شکر خدا را به جا میآوریم ) و به طور کلٌی و در بدو امر در این فرایند :

1 - تحرٌک و استفاده از لحظه به لحظه ی زندگی + انسان زنده و فعٌال

2 - انجام وظیفه

3 - در انجام وظیفه اولویت دادن « خدمت به خلق الله » بر عبادات ( چنانکه آن امام همام سفر حج را رها فرمودند تا به خدمت جامعه در آمده بر علیه ظلمی که به جامعه می شد قیام فرمایند )

4 - نهراسیدن از مشکلات

5 - توکٌل بر خدا

6 - ایثار در راه خلق الله

7 - شکر




برچسب :
نوشته شده در 1394/7/25 توسط agasyyidyahya | لينك ثابت | (0) نظر

X