موضوعات مطالب
آرشيو مطالب
صفحه ها
آمار و امكانات
درباره وبلاگ

علیرضا آیت اللهی متولد 1324 یزد ، و ساکن تهران از 1344 ، غالب مطالعات عدیده دوره های دکتری خود در فرانسه را نیز نظر به دین مبین اسلام انجام داده است ؛ و پس از تدریس بعضی دروس اسلامی در بعضی از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ایران ، مطالعات رسمی قرآنی ( در امور اقتصادی و برنامه ریزی اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی ) خود را از 1373 و به خصوص از 1384 عمق و گسترش بیشتری بخشیده است ؛ که برخی از نتایج آنها در یک سایت خاصٌ قرآنی بنام مقتبس آمده است . پژوهشگر قرآنی این وبلاگ ازلااقل هفت پشت شناخته شده ی پدری خود، و نیز اجداد مادریش ، از همه سو روحانی زاده است ؛ و خود نیز در نوجوانی به مطالعاتی حوزوی اشتغال یافته است؛ قریب به 55 سال است که هرسال یک یا دومرتبه قرآن کریم را ختم کرده است ، و در تقریب به نیمی از آنها ترجمه فارسی شان را نیز کاملا" و با دقت تام و تمام خوانده است . با اینهمه خود را محقق مبرز ، صاحبنظر و دارای دکترین قرآنی نمی داند ؛ بلکه مطالعه گری است مشتاق که سعی به خدمت ممکن در این حوزه مقدس را دارد قربتا" الی الله ؛ و انشاء الله تبارک و تعالی . Ali - reza Ayatollahi
پیوندها
سایر امکانات
پيامبر صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
مرجعيت لقمان حكيم .

لقمان احتمال دارد كه پيامبر نباشد ؛ امٌا مسلما" حكيم زمانه ي خود است ؛


 وبنا بر اين حكمت او در چيست ؟ و چرابايد از آن پيروي كرد ؟ . 


در امور اجتماعي در چرائي يا به اصطلاح در دليل هر عملي انگيزه ها و مواردي را ذكر مي كنيم كه عامل يا عوامل آن عمل به شمار مي روند : فلسفه .

در تئولوژي يا دين شناسي ، به ويژه در قلمروي اديان توحيدي - ابراهيمي ، هر عملي رامبتني بر خواست خدا ( بنا به كلام الله كه اكمل آنها در قرآن كريم منعكس است ) مي شماريم ؛ حكمت شايد از اينجا شروع مي شود .

امٌا ممكن است اسلام در حيطه ي يكتا پرستي ، بدون استنادي مستقيم به كلام الله باشد كه ازاينجاعقل و خرد و اخلاق و انسانيت مطرح مي شود .

آنچه كه از لقمان مي آموزيم ، وحي نيست ؛ حديث همبه شمار نمي رود ؛ بلكه تبعيتي است كامل از عقل يا خرد .

استناد يك مسلمان در دين مي تواند ريشه در اديان عيسي ( ع ) ، موسي (ع) و... داشته باشد ..

.. و استناد وي در عقل مي تواند به پندار و گفتار و رفتار لقمان ، به ويژه آنچه كه در قرآن كريم آمده است ، نيزمعطوف شود 




برچسب : مرجعیت لقمان حکیم
نوشته شده در 1393/6/21 توسط agasyyidyahya | لينك ثابت | (0) نظر

X